VERLICHTING >> Smart lamp >> Philips >> Hue Dimmer Kit 10W
Philips Hue Dimmer Kit 10W
PDF pagina
Productbeschrijving:
Vloeiend draadloos dimmen. De Philips hue draadloze dimmerset combineert een intelligente draadloze dimmer met een Philips hue white LED-lamp. Geen installatie nodig. Zet de schakelaar neer waar u wilt en gebruik hem als afstandsbediening.

Draai de lamp erin en maak het licht aan
Met deze installatieloze set hoeft u alleen maar de Hue White LED-lamp in uw standaard armatuur te draaien en het licht in te schakelen. U kunt direct het licht bedienen met de Hue-dimschakelaar die werkt op batterijen. U hoeft geen installateur te bellen.

Plaats daar waar u een lichtschakelaar nodig hebt
De Hue-dimschakelaar werkt op batterijen en kan worden gebruikt als een normale lichtschakelaar. U kunt de dimmer met schroeven of het plakband aan de achterzijde van de schakelaar plaatsen waar u maar wilt. Het is een snelle en eenvoudige installatie zonder snoeren en zonder gedoe.

Draadloze schakelaar en afstandsbediening in één
De schakelaar is magnetisch en kan worden verwijderd van de achterzijde. Hierdoor kunt u de Philips Hue-dimschakelaar ook gebruiken als afstandsbediening voor uw verlichting met een bereik van maximaal 12 meter binnenshuis.

Bedien tot 10 lampen tegelijk met één schakelaar
Zodra u uw Philips hue-draadloze dimmerset hebt ingesteld, kunt u eenvoudig meer Philips hue-lampen verbinden met de dimmer. Koppel maximaal 10 Philips hue lampen met uw dimmer en bedien ze tegelijkertijd.

Verbind met Philips hue en ontdek de mogelijkheden
De draadloze dimmerset hoort bij de Philips Hue-familie, dus de set kan naadloos worden geïntegreerd in andere Philips Hue-lampen. Als u een Hue bridge in uw huis installeert, kunt u via de Philips Hue-app de Philips Hue draadloze dimmerset integreren in uw systeem, waardoor u nu en in de toekomst nog meer mogelijkheden heeft. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet en stel timers, meldingen, wekkers en nog veel meer in.

- 1x E27 lamp
- Inclusief dimmer switch
- Warmwit licht (2700 K)
€ 39,95
Status: Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :929001137007
Eancode :8718696452523
PIM ID :1457449631226
Breedte :6,1 cm
Dimbaar :
Energieklasse :A+
Hoogte :11 cm
Kleur licht :Warm wit
Kleurtemperatuur :2700 K
Kleurweergave-index (CRI) :80 Ra
Lampmaat :A60
Lampvoet :E27
Lichtopbrengst :800 Lumen
Uitstralingshoek :180 °
Aantal lampen meegeleverd :1
Lichtscènes :
Type smart lamp :Startpakket
Wattage per lamp :9,5 W
Zendsysteem :Zigbee